arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Junior sales developer (vanaf 2024)

Junior sales developer/ accountmanager bij TPS
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 0-2 jaar ervaring
Jij maakt moeiteloos een connectie met andere mensen. Of het nu je vrienden of wildvreemden zijn: contact maken kost jou geen enkele moeite. Wil je deze sociale skills inzetten om het salesvak te leren? Dan hebben we een mooie kans voor je bij The Perfect Start. 

Wat bieden wij jou

-      Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling. Je start op €2.600 – €2.800 en groeit snel door
-      Een mobiliteitsplan met de keuze uit een leaseauto (met tankpas) of ov-kaart (met onbeperkt gratis reizen met het ov)
-      Als je voor een ov-kaart kiest, krijg je een duurzaamheidsvergoeding van €150,- per maand
-      Een persoonlijke coach die altijd voor jou klaarstaat
-      Een persoonlijk opleidingsbudget
-      Werken waar jij wil: bij ons op kantoor in Amsterdam of Rotterdam, gecombineerd met thuiswerken
-      26 vakantiedagen

Wie ben jij

-         Je pakt liever de telefoon dan dat je een mailtje stuurt
-         Je hebt een goede dosis energie, bent leergierig en nieuwsgierig
-         Je bent niet bang om regelmatig uit je comfortzone te stappen
-         Je kunt goed luisteren, bent proactief en hebt zelfvertrouwen, lef en doorzettingsvermogen

Werken en leren

Als sales developer houd je je elke dag bezig met de ontwikkeling van onze trainees. Jij bent namelijk diegene die een passende opdracht voor ze vindt. Om dat voor elkaar te krijgen, onderhoud je de relaties met bestaande klanten en opdrachtgevers goed. En kijk je verder dan dat: bij welke andere organisaties zie je kansen voor onze professionals? Hoe kunnen we daar new business genereren? Veel netwerken, contact opnemen op verschillende manieren/momenten en out-of-the-box denken, zijn daarbij essentiele stappen. Zodat jij vervolgens in kaart kan brengen hoe jij antwoord kunt geven op de klantvraag. En uiteindelijk zorgt voor een win-win situatie.  Bij TPS geloven we in learning bij doing. De ins en outs van de sector en de markt hoef je nog niet te kennen, dat leren we je wel. Als jij een goede dosis energie meebrengt en het salesvak écht leuk vindt, komen we er samen. Bij ons krijg je de kans om werkgerelateerde opleidingen te volgen. Hier krijg je een persoonlijk opleidingsbudget voor. Ook word je gecoacht door een senior salesprofessional, die jou verder helpt met jouw ontwikkeling. 

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.

Lees je nu deze vacature en heb je al wat meer ervaring? Lees dan de vacature voor medior new business developer.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons