arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

HR-professional

HR-professional TPS vacature
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 0-2 jaar ervaring
Wil jij jouw collega’s echt verder helpen en tegelijkertijd werken aan jouw eigen ontwikkeling? Versterk de HR-afdeling van TPS!
 
Als HR-professional zet jij je elke dag in om TPS’ers hun ‘perfect start’ te bieden. In de breedste zin van het woord. Zo werk jij mee aan de onboarding van nieuwe collega’s, verzorg je de salarisadministratie en ben jij het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Het is een zeer diverse rol, waarbij je in nauw contact staat met al onze collega’s. 

Wat bieden wij jou

- Een startsalaris tussen €2600,- en €3400,-
- 26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur)
- Onbeperkt met het ov reizen of een leaseauto met brandstofpas
- Als je voor het ov kiest: een duurzaamheidsvergoeding van €150 bruto extra per maand (o.b.v. 40 uur)
- Een persoonlijke coach die jou helpt verder te groeien
- Hybride werken: op kantoor in Amsterdam/Rotterdam of vanuit huis
- Een Macbook en iPhone 

Wie ben jij

- Je hebt een HR-opleiding afgerond
- Je werkt graag met verschillende mensen samen
- Je bent positief, energiek en kan je gemakkelijk aanpassen in diverse situaties
- Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig aan de slag
- Je gaat secuur te werk
- Je bent proactief en pakt liever de telefoon dan dat je een mailtje stuurt

Werken en leren

Als HR-professional ben je onderdeel van ons service center. Dit center werkt voor onze drie labels: TPS, Brandstof en Scout. Jouw rol is een belangrijke, want jij zorgt ervoor dat al onze collega’s hun werk goed kunnen (blijven) doen. Zo ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie, screeningen, personeelsdossiers en verzuimregistratie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Mensen echt verder helpen, dat geeft jou energie. Om dat te kunnen doen, schakel je veel met verschillende collega’s, zoals onze trainees, recruiters en accountmanagers. Een secure administratie is daarbij belangrijk. Als je dat onder de knie hebt, kijk je verder. Hoe kunnen we bepaalde processen verbeteren? Welke kansen liggen er nog op HR-vlak? Jij signaleert ze er gaat er proactief mee aan de slag. Daarbij verdiep je je in HR-gerelateerde wet- en regelgeving en pas je dit toe op topics die voor onze medewerkers belangrijk zijn.  Ook jouw eigen ontwikkeling krijgt bij TPS een boost. Met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag met je leerdoelen. Je volgt een uitgebreid opleidingstraject binnen onze TPS Academy en werkt zo aan jouw samenwerkings- en communicatieskills. Daarnaast is er ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons