arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

HR-professional

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
HR medewerker TPS
Jij zoekt een job waarbij samenwerken met mensen centraal staat, maar jij wel diegene bent die het verschil kan maken. Versterk het service center bij TPS!

Als HR-professional werk jij er elke dag aan om TPS’ers hun ‘perfect start’ te bieden. In de breedste zin van het woord. Zo werk jij mee aan de onboarding van nieuwe collega’s, verzorg je de salarisadministratie en ben jij het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Het is een zeer diverse rol, waarbij je in nauw contact staat met alle TPS’ers.

Wat bieden wij jou

• Een brede HR-functie
• Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen inbreng
• Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• Een ov-kaart of leaseauto (de keuze is aan jou)
• Een iPhone en MacBook
• Begeleiding van een ervaren coach

Wie ben jij

Jij hebt een opleiding in de richting Human Resource Management gevolgd en hebt zo’n twee jaar relevante werkervaring. Mensen helpen zit in jouw aard, maar hierbij vergeet je niet je eigen doelstellingen en prioriteiten. Organiseren en communiceren zijn jouw sterke punten. De telefoon pakken om een lastig gesprek te voeren: dat is voor jou geen probleem. Complexe vraagstukken oplossen vind je interessant, maar je vindt het ook fijn om gas te geven en simpelweg een hoop werk te verzetten. Jouw denkkracht beperkt zich niet tot jouw eigen afdeling, want je ziet het grote plaatje van de organisatie voor je. Van nature neem jij het voortouw en denk je in oplossingen. Verandering vind jij vaak alleen maar een verbetering en je kijkt altijd naar hoe je een proces kunt optimaliseren.

Werken en leren

Je komt te werken bij ons service center, waar HR-professionals en Finance-specialisten samenwerken om TPS’ers te faciliteren. Het zijn allrounders: het ene moment werken ze aan mobility-vraagstukken, het volgende moment staan de screeningen van nieuwe TPS’ers centraal. HR is jouw domein, maar je zult door de intensieve samenwerking ook veel van Finance meekrijgen. Je wordt tijdens je werk begeleid door een persoonlijke coach. Daarnaast volg je workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo combineer jij werken met leren.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:
- Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
- Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
- Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen