arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Financieel adviseur

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Financieel adviseur TPS
Zoek jij een functie waarbij je kunt scoren en tegelijkertijd klanten verder kan helpen met complexe financiële vraagstukken? Dan ben jij misschien wel de financieel adviseur die wij zoeken. Jij zet je elke dag 100% in om de ultieme klantbeleving neer te zetten, zodat zowel de klant als jijzelf met een voldaan gevoel naar huis gaat. Klinkt dat goed? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou

- Een uitdagende functie bij één van de grootste banken van Nederland
- Het behalen van meerdere Wft-diploma’s, zodat jij je financiële kennis vergroot
- Werken in een zelfsturend team, waarbij je veel eigen inbreng hebt
- Een fulltime baan voor 36 uur per week met een goed salaris, reiskostenvergoeding en maandelijks vakantiegeld
- Een informele werkomgeving met innovatieve collega’s

Wie ben jij

Als financieel adviseur ben je communicatief sterk: jij kan complexe zaken in heldere taal uitleggen, zodat iedereen het meteen begrijpt. Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak, eventueel aangevuld met Wft’s (Basis, Consumptief Krediet of Vermogen). Heb je deze nog niet, maar voldoe je wel aan het profiel, dan gaan we alsnog graag het gesprek met je aan.
Verder heb je al enige ervaring in de financiële dienstverlening, dus je weet hoe deze sector in elkaar zit. Je zoekt nu een functie waarin je commercieel aan de slag kunt gaan. Hierbij komen jouw ondernemende geest, planning-skills en vermogen om goed te kunnen organiseren goed van pas. Daarnaast ben jij flexibel: zowel als persoonlijk als in je werk. Werktijden kunnen variëren, maar dat komt jou eigenlijk alleen maar goed uit. In een snel veranderende omgeving zoek jij constant naar mogelijkheden om zaken te verbeteren. En natuurlijk krijg jij energie van het helpen van klanten: jij zet graag dat stapje extra om de ultieme belevenis neer te zetten.

Werken en leren

Als financieel adviseur help jij elke dag klanten van de bank. Je bent nieuwsgierig naar mensen en stelt veel vragen. Alleen dan kom je er inmiddels achter welk financieel product jij iemand aan kan raden. Verantwoordelijkheid is belangrijk: als je een klant iets belooft, kom je dat natuurlijk wel na! De werkomgeving is informeel en er is veel ruimte voor innovatie. Alle kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan, kun je binnen deze rol mooi in de praktijk brengen.Verder voer je maandelijks gesprekken met een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Zo leer je veel over je vak, maar ook over jezelf. Dit komt ook zeker naar voren in de workshops die TPS aanbiedt. Kortom: wij bieden je alle tools om zowel op de inhoud als in jouw persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

Over ons

Trap jouw carrière af bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?
• Werken: altijd een uitdagende opdracht, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen
• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Lilyan Storm

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen