arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Finance & data professional

Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
Zet jij graag jouw financiële expertise in om je collega's te verder te helpen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons finance-team versterken! 

Als finance & data professional werk jij aan een waterdichte financiële administratie en geef jij jouw collega’s meer inzicht. Bijvoorbeeld door in processen te duiken, forecasts te maken of belangrijke reports te delen. Je staat in nauw contact met alle collega’s en levert een grote bijdrage aan de groei van TPS. 

Wat bieden wij jou

- Een aantrekkelijk salaris tussen €2.800,- en €3.400,-
- 26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur)
- Onbeperkt met het ov reizen of een leaseauto met brandstofpas
- Een duurzaamheidsvergoeding van €150,- bruto extra per maand als je voor het OV kiest (o.b.v. 40 uur)
- Een persoonlijke coach die jou helpt te groeien
- Hybride werken (60/40): op kantoor in Amsterdam/Rotterdam of vanuit huis
- Een Macbook en iPhone 

Wie ben jij

- Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond op het gebied van Finance & Control
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen het vakgebied opgedaan
- Je hebt affiniteit met data en reporting (kennis van SQL en Tableau is een pré)
- Je bent proactief, energiek en je kunt je gemakkelijk aanpassen in diverse situaties
- Je bent een teamplayer met een positieve en flexibele instelling en kan ook zelfstandig aan de slag
- Je legt verbanden tussen verschillende soorten informatie en ziet de kern
- Je komt met ideeën en oplossingen en durft zaken ter discussie te stellen

Werken en leren

Als finance & data professional ben je onderdeel van ons service center. Dit center werkt voor onze drie labels: TPS, Brandstof en Scout. Jouw rol is een belangrijke, want hij raakt alle financiële aspecten van onze labels. Het doel is om onze medewerkers de perfecte start van hun carrière te bieden. Daarom voer je diverse controles uit voor een sluitende administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandafsluiting, maak je forecasts en analyses en bereid je het jaarwerk, de loon- en belastingaangifte voor. Processen zo optimaal mogelijk inrichten en bewaken, dat is wat jou energie geeft. Regelmatig betrek je je collega’s hierbij en adviseer je ze over dit onderwerp. En je geeft antwoord op alle finance-gerelateerde vragen. Iemand die je ook vaak spreekt, is onze accountant. Zo houd jij de financiële administratie waterdicht. Finance is echt jouw vakgebied, daarom verdiep je je graag in de geldende wet- en regelgeving en de laatste trends en ontwikkelingen. Om die uiteraard weer toe te passen binnen TPS. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag met jouw ontwikkeldoelen. Binnen onze TPS Academy volg je trainingen op het gebied van samenwerkings- en communicatie skills. Er is ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen, zodat jij jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons