arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Data & Finance professional

Finance & data bij TPS
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
Zet jij graag jouw financiële expertise in om je collega's verder te helpen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons team versterken! 

Als data & finance professional werk jij aan een waterdichte financiële administratie en geef jij jouw collega’s meer inzicht in de data. Bijvoorbeeld door in processen te duiken, forecasts te maken of belangrijke reports te delen. Je staat in nauw contact met alle collega’s en levert een grote bijdrage aan de groei van TPS door middel van deze adviserende rol. 

Wat bieden wij jou

- Een aantrekkelijk salaris tussen €2.800,- en €3.400,-
- 26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen (o.b.v. 40 uur)
- Onbeperkt met het ov reizen of een leaseauto met brandstofpas
- Een persoonlijke coach die jou helpt te ontwikkelen
- Werken op onze kantoren of thuis (60/40)

Wie ben jij

- Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond
- Je hebt minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied opgedaan
- Je hebt affiniteit met data en reporting (kennis van SQL en Tableau is een pré)
- Je bent proactief, energiek en je kunt je gemakkelijk aanpassen in diverse situaties
- Je komt met ideeën en oplossingen en durft zaken ter discussie te stellen

Werken en leren

Als data & finance professional heb je een veelzijdige rol binnen ons service center. Dit center werkt voor onze drie labels: TPS, Brandstof en Scout. Jouw rol is een belangrijke, want hij raakt alle financiële aspecten van onze labels. Zo ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de maandafsluiting, de belastingaangifte en maak je forecasts en analyses. Je zoekt pro-actief naar verbeteringen om deze processen efficiënter in te richten. Regelmatig adviseer je je collega’s van alle afdelingen over vraagstukken met betrekking tot data en finance. Dit omvat het hele proces rondom het verzamelen en structureren van data. Op basis hiervan maak je een analyse en kan je advies geven over besluitvorming.Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag met jouw ontwikkeldoelen. Binnen onze TPS Academy volg je trainingen op het gebied van samenwerkings- en communicatie skills. Er is ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor vakinhoudelijke opleidingen, zodat jij jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:

•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons