arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Content Creator

Regio Amsterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 0-2 jaar ervaring
Content creator TPS
Wil jij jouw social media verslaving professioneel inzetten? En zoek je een baan vol creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei? Dan hebben wij jouw droombaan: word content creator bij TPS!

Als content creator bouw jij iedere dag aan het merk TPS. Jij bedenkt en creëert content voor onze social mediakanalen, de TPS-website en advertenties. Bij ons krijg je de mogelijkheid om alles aan te pakken. De ene dag maak je een korte vacaturevideo voor Instagram Stories, de dag erna bezoek je een TPS Event om dit op camera vast te leggen. Of je ontwerpt een uitnodiging voor workshops. Om vervolgens tijdens een brainstorm met het team na te denken over manieren om de naamsbekendheid van TPS te vergroten.

Wat bieden wij jou

• Een creatieve, flexibele functie waarbij je veel kunt leren
• Veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren en met verschillende mensen/disciplines samen te werken
• Coaching van een MarCom-professional
• Een iPhone en MacBook Pro
• Een ov-kaart of leaseauto (de keuze is aan jou)
• Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• Combinatie tussen thuis werken of op kantoor (in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht)

Wie ben jij

Jij hebt een studie afgerond in communicatie en/of multi media design. Het Adobe-pakket is non-stop actief op jouw laptop. Of het nu Indesign, Photoshop, Premier Pro of After Effects is: you know the drill. Verder denk jij in content: overal waar je bent, zie je een kans om een goede foto of video te maken. De setting hiervan zet je naar jouw hand, waardoor al jouw materiaal Insta-waardig is. Nauwlettend houd je trends op het gebied van social in de gaten. Hierover breng je advies uit: moet TPS een Snapchat-filter aanmaken, gaan we aan de slag met TikTok? Of bevindt onze doelgroep zich alleen op Instagram? Jij bent de expert.

Werken en leren

Je gaat werken binnen onze marketingafdeling, samen met andere creatievelingen. Ons doel is om goede TPS’ers te vinden en te binden. Om ze The Perfect Start van hun carrière te bieden. Sterke content is hierbij onmisbaar, want zo laten we zien waar TPS voor staat. Digital content is jouw domein, maar je werkt ook veel samen met onze communicatie professional en grafisch ontwerper. Het is een rol waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën. Belangrijk is wel dat je openstaat om nieuwe ervaringen op te doen en veel te leren. Je wordt tijdens je werk gecoacht door een MarCom-professional. Daarnaast volg je workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo combineer jij werken met leren.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:
- Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
- Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
- Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen