arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Communicatiespecialist (vanaf 2024)

Communicatiespecialist
Regio Randstad
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
Jij bent niet zomaar ‘iemand die goed kan schrijven’, jij bent een storyteller. En je zoekt een plek waar je jouw creativiteit kwijt kunt. Zoek niet verder, je moet bij TPS zijn!

Als communicatiespecialist maak en deel jij het verhaal van TPS en ons dochterlabel Brandstof. De juiste doelgroep(en) echt in beweging zetten, dat is waar jij voor gaat. Je schrijft veel teksten, bijvoorbeeld voor onze social media-kanalen, website of mailings. Om hiervoor inspiratie op te doen, interview je veel professionals. Daarnaast organiseer je events. Van evenementen met een spreker tot ons jaarlijkse festival. Zo verbind jij mensen op verschillende manieren met onze mooie merken. 

Wat bieden wij jou

·      Een mooi salaris tussen €2.600 en €3.400
·      26 vakantiedagen en 5 ontwikkeldagen
·      Een ov-kaart met onbeperkt privé reizen of een leaseauto
·      Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw creativiteit
·      Coaching van een marketing/communicatie professional
·      Hybride werken: vanaf kantoor in Amsterdam/Rotterdam of thuis

Wie ben jij

Je hebt een studie afgerond in de richting van communicatie, marketing of journalistiek en hebt al wat werkervaring. Graag zou je jouw social media verslaving professioneel inzetten. Je inleven in verschillende doelgroepen zie jij als een uitdaging, waarbij je precies de juiste tone of voice kan kiezen. Als communicatieprofessional van de toekomst weet je dat ChatGPT handig kan zijn, maar voeg je wel altijd jouw eigen creativiteit en schrijfstijl hieraan toe. Je kunt goed met verschillende mensen overweg en stapt makkelijk op een ander af. Organiseren en zaken regelen: daar draai jij je hand niet voor om. Plannen en het overzicht bewaren horen tot jouw kwaliteiten. En niet geheel onbelangrijk: je hebt zin om aan de slag te gaan! Want wij kijken ook uit naar onze samenwerking met jou.  

Werken en leren

Je gaat werken binnen onze marketingafdeling, samen met andere creatievelingen. Het team is klein, iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Tekst is ‘jouw ding’, maar je hebt ook gevoel voor het beeld dat erbij past. Om het plaatje compleet te krijgen, werk je samen met onze content creators, digital marketeer en grafisch ontwerper. Samen zetten we ons in om de merken TPS en Brandstof zo goed mogelijk te laden. Zowel online als offline. Het is een rol waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën. Belangrijk is wel dat je openstaat om nieuwe ervaringen op te doen en veel te leren. Je wordt tijdens je werk gecoacht door een MarCom-professional. Daarnaast volg je workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo combineer jij werken met leren. 

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:
•       Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
•       Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
•       Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons