arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Communicatie professional

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Communicatie professional TPS
Jij bent niet zomaar ‘iemand die goed kan schrijven’, jij bent een storyteller. En je zoekt een plek waar je jouw creativiteit kwijt kunt. Zoek niet verder, je moet bij TPS zijn!

Als communicatie professional houd jij je dagelijks bezig met het vertellen en delen van het verhaal van TPS. Je schrijft veel teksten, bijvoorbeeld voor onze website, social media-kanalen of mailings. En je werkt mee aan onze eigen krant: de TPS Papers. Om tot een goed verhaal te komen, is het belangrijk om kwalitatieve input te krijgen. Hiervoor ga je regelmatig op pad om mensen te interviewen en ben je aanwezig op events.

Wat bieden wij jou

• Een startersfunctie binnen communicatie en marketing
• Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw creativiteit
• Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• Een ov-kaart of leaseauto (de keuze is aan jou)
• Een iPhone en MacBook
• Coaching van een MarCom-professional

Wie ben jij

Jij hebt een studie afgerond in de richting van communicatie, marketing of journalistiek. Jouw schrijf-skills zijn on point en geen enkele spelfout ontsnapt aan jouw aandacht. Je inleven in verschillende doelgroepen is voor jou geen probleem en je weet precies de tone of voice te kiezen die bij de ontvanger past. Social media is geen geheim voor jou: jij bent helemaal thuis op Instagram en andere kanalen. Verder heb je kennis van SEO en schrijf je moeiteloos wervende campagneteksten. En je handen uit de mouwen steken tijdens de organisatie van een event of productie vind jij alleen maar leuk.

Werken en leren

Je gaat werken binnen onze marketingafdeling, samen met andere creatievelingen. Het team is klein en iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Tekst is ‘jouw ding’, maar je hebt ook gevoel voor het beeld dat erbij past. Om het plaatje compleet te krijgen, werk je samen met onze content creator en grafisch ontwerper. Het is een rol waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën. Belangrijk is wel dat je openstaat om nieuwe ervaringen op te doen en veel te leren. Je wordt tijdens je werk gecoacht door een MarCom-professional en krijgt feedback op jouw teksten. Op die manier til jij ze naar een volgend level. Daarnaast volg je workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo combineer jij werken met leren.

Over ons

The Perfect Start, daar staat TPS voor. Wij zetten ons elke dag in om starters een kick-start van hun carrière te bieden. Dit doen we in de vorm van verschillende traineeships. Bij ons op kantoor werken mensen hard om de ontwikkeling van onze professionals samen vorm te geven. Dat doen we binnen de pijlers werken, leren en leven:
- Werken: veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen;
- Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops/trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificaten en diploma’s;
- Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen