arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Campus recruiter

Campus recruiter TPS
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 1-2 jaar ervaring
TPS heeft een apart label voor studenten. Dit label heet Brandstof. Brandstof helpt studenten aan de Perfect Start van hun carriere. Als campusrecruiter sla je een brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Door snel te schakelen, creatief te zijn en een flinke dosis lef in te zetten verbind je jong talent met Brandstof en TPS.

Wat bieden wij jou

• Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;
• Intensieve begeleiding: een coach helpt jou verder te groeien, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een ov-kaart inclusief 150,- bruto groenvergoeding of een leaseauto;
· 26 vakantiedagen op jaarbasis en 5 ontwikkelingsdagen;
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Bij ons kan je zowel thuis- als op onze kantoren werken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij een heerlijke werkplek hebt inclusief Macbook, iPhone en de allerlekkerste koffie van onze barista koffieapparaat.

Naast het werk organiseren wij sportevents van hockeytoernooien tot obstakelruns, festivals, interessante seminars en ontwikkelingsworkshops, die jij als TPS’er kosteloos kan bijwonen.

Wie ben jij

Jij hebt een hbo/wo-studie afgerond in de richting van (bijvoorbeeld) HR, Bedrijfskunde, Marketing en/of Communicatie. Je zit vol energie, je durft jezelf te zijn, houdt van verandering en het aandragen van creatieve (verbeter)ideeën. Daarnaast ben je een teamspeler, heb je een commerciële werkmentaliteit en kun je gestructureerd te werk gaan. Tot slot vind je het gezellig om een borrel te drinken met je collega’s.

Werken en leren

Je dagelijkse doel is om een brug te slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Om dit te doen, organiseer en coördineer je interne en externe recruitmentevents of activiteiten. De verbinding maken met mensen om je heen is iets wat jij van nature doet: met diverse afdelingen stem jij de benodigde capaciteit af, manage je de verwachtingen en houdt je het overzicht. Daarnaast zorg je ervoor dat je contact met de studenten community onderhoudt en je zorgt ervoor dat zij zich verbonden voelen met Brandstof. Je bent constant bezig met het vernieuwen, bijschaven en optimaliseren van de campusrecruitmentstrategie. Je komt met toffe, nieuwe ideeën en gaat vol energie aan de slag met de uitvoering hiervan.
Samengevat selecteer, enthousiasmeer en verbind je talent met Brandstof. Je vindt het leuk om je gesprekspartner echt te begrijpen en vraagt hem of haar het hemd van het lijf tijdens telefonische intakes en gesprekken. Met jouw mensenkennis en communicatieve skills breng jij Brandstof naar een hoger level.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?
 
• Werken: een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen
• Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakgerelateerde opleidingen
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen
 
Denk je dat je aan het profiel voldoet en zie jij jezelf als nieuwe campusrecruiter van TPS en Brandstof? Solliciteer dan nu! Er zijn twee sollicitatierondes. Heb je meer ervaring dan genoemd wordt in de vacature? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar jou.
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Roxy de Ruijter

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen

Neem contact op

Heb je
een vraag?

App ons App ons App ons