arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Accountmanager Compliance

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring 0-2 jaar ervaring
Accountmanager Compliance TPS
Of het nu op je sportclub, bij je familie of in de vriendenkring is: jij maakt met iedereen contact. Als jij een ruimte binnenloopt, weet iedereen dat jij er bent. Je legt moeiteloos verbinding met- en tussen mensen. Resultaten boeken: daar ga jij voor. En hier wil je nu je beroep van maken. Wat is de beste manier om het salesvak te leren? Daarvoor moet je bij TPS zijn. Dan ga jij door het vuur om nieuwe opdrachten bij vooruitstrevende bedrijven voor onze professionals te scoren. Zodat niet alleen jij, maar ook zij zich versneld kunnen ontwikkelen. 

Wat bieden wij jou

• Een goed salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• Een mobiliteitsplan met de keuze uit een leaseauto (met tankpas) of ov-kaart (met onbeperkt gratis reizen met het ov)
• Als je voor een ov-kaart kiest, krijg je een duurzaamheidsvergoeding van €150,- per maand
• Een persoonlijke coach die altijd voor jou klaarstaat
• Werken waar jij wil: bij ons op kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, gecombineerd met thuiswerken
• 26 vakantiedagen
• Een MacBook en iPhone
• Korting op je sportabonnement met TPS bedrijfsfitness
• Onbeperkt toegang tot onze sportevents, festivals en lezingen
• Een persoonlijk opleidingsbudget

Wie ben jij

Jij hebt een hbo- of wo-diploma op zak en bent klaar voor de volgende stap. Anderen zeggen wel eens dat jij de sales in moet vanwege jouw sociale skills en overtuigingskracht. Maar dit is een vakgebied dat je eerst nog moet verkennen. Bij TPS krijg je die kans. Onze senior accountmanager leert jou namelijk alle kneepjes van het vak, zodat je het snel eigen kunt maken. 

Verder:
• Pak jij liever de telefoon dan dat je een mailtje stuurt
• Wordt iedereen vrolijk als jij binnenkomt
• Heb jij oprechte interesse in de ander en affiniteit met adviseren of beheren van klantrelaties
• Ben jij niet bang om regelmatig uit je comfortzone te stappen
• Kun je goed luisteren, ben je proactief en heb je zelfvertrouwen, lef en doorzettingsvermogen 
Leer het salesvak bij TPS

Werken en leren

Je gaat aan de slag als accountmanager binnen het vakgebied Compliance. Natuurlijk hoef je nog niet te weten wat dit precies inhoudt voordat je begint, dat leren we je wel. Maar wat vaststaat, is dat dit een mooie sector is die constant in ontwikkeling is. Binnen Compliance werken trainees die de maatschappij financieel veilig houden en financiering van terrorisme en witwassen tegengaan. Zij ontwikkelen en specialiseren zich later binnen het vakgebied compliance, cybersecurity, privacy of digital forensics. 
Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat onze TPS-trainees altijd een leerzame opdracht hebben, waar zij zich kunnen ontwikkelen. Dit fix je door goede relaties met onze opdrachtgevers te onderhouden. Dit zijn grote financiële instellingen. Je schakelt op operationeel, tactisch en strategisch niveau met verschillende stakeholders, van directie tot teamleiders. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste trainee op de juiste plek terecht komt. Dat is maatwerk, omdat de ontwikkeling van de trainee altijd centraal staat. Als accountmanager kijk je ook altijd vooruit, waardoor je nieuwe potentiële snel in het vizier hebt en kansen ziet voor onze trainees.
Daarbij ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen salesproces. Van pitchen bij een grote nieuwe klant, tot het afhandelen van de administratie van een plaatsing. Het hoort er allemaal bij. Dit doe je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega’s van het Compliance-team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van dit traineeship. 
Natuurlijk ontwikkelen niet alleen de trainees zich, jij doet dat ook! We doen er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Binnen onze eigen academy, de TPS Werf, kun je uitdagende opleidingen en workshops volgen, zodat jij elke keer een stap verder komt. Daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget om vakinhoudelijke trainingen te volgen.

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen
• Leren: een coach die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakgerelateerde opleidingen
• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen

Denk je dat je aan het profiel voldoet en zie jij jezelf als nieuwe accountmanager van TPS? Solliciteer dan nu! Er zijn twee sollicitatierondes. Een persoonlijkheidstest en assessment kunnen tot de sollicitatieprocedure behoren. Heb je meer ervaring dan genoemd wordt in de vacature? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Mehrnaz Massarrat

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen