arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Accountmanager

Regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht
Opleidingsniveau HBO/WO
Werkervaring Geen ervaring vereist
Accountmanager TPS
Ontwikkeling en verder groeien is een continu proces. Om die groei verder te stimuleren is er op korte termijn behoefte aan een extra accountmanager. Als accountmanager bij TPS ga jij door het vuur om onze professionals bij de juiste opdrachtgever te plaatsen.

Wat bieden wij jou

• Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;
• Intensieve begeleiding, een ervaren collega helpt jou verder te groeien. Ontwikkeling staat bij ons voorop;
• Een goed salaris wat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een OV vergoeding of een leaseauto;
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Op dit moment werken wij vooral vanuit huis maar straks weer vanuit kantoor en huis. Natuurlijk zorgen wij dat je thuis een heerlijke werkplek hebt inclusief Macbook, iPhone en een vergoeding voor de koffie.

Naast het werk organiseren wij sportevents van hockeytoernooien tot obstakelruns, festivals, interessante seminars en ontwikkelingsworkshops, die jij als TPS’er kosteloos kunt bijwonen.

Wie ben jij

Jij hebt een hbo- of wo-diploma op zak en bent klaar voor de volgende stap. Jij wil je ontwikkelen binnen een commerciële rol en zoekt een omgeving waarin je proactief aan de slag gaat met verbeteringen en waar je jezelf ontwikkelt door te reflecteren. Je bent niet bang voor feedback en ontdekt samen met ons waar jouw krachten en valkuilen liggen. Verder:

- Pak jij liever de telefoon dan dat je een mailtje stuurt;
- Wordt iedereen vrolijk als jij binnenkomt;
- Heb jij oprechte interesse in de ander en affiniteit met adviseren of beheren van klantrelaties;
- Ben jij niet bang om regelmatig uit je comfortzone te stappen
- Beschik je over de competenties: luisteren, zelfvertrouwen, lef, doorzettingsvermogen en pro-activiteit;

Werken en leren

‘Emails get reactions, phone calls start conversations’ – Simon Sinek

Een dag in het leven als accountmanager bij TPS:

Vanmorgen heb je eerst een gesprek met een opdrachtgever van TPS, een grote bank. Hier zijn momenteel 40 professionals gedetacheerd. Je hebt de relatie met deze opdrachtgever goed onderhouden en de afdelingsmanager weet wat hij aan je heeft. Na een goed gesprek over een nieuwe aanvraag bespreek je samen met recruiters en projectmanagers om de juiste professional te kunnen plaatsen op een opdracht die goed bij de ontwikkeling van de professional aansluit. Het is dus belangrijk om een commerciële drive te hebben, oplossingsgericht te handelen en dat je mensgericht bent.

Na de lunch word je een aantal keer gebeld door opdrachtgevers, die dringende vragen hebben. Je beantwoordt de vragen en belooft een aantal vraagstukken verder uit te zoeken. Hiervoor overleg je met verschillende collega’s, om zo snel mogelijk een zorgvuldige terugkoppeling te kunnen geven. Vervolgens kijk je samen met je salescollega’s tijdens jullie wekelijkse overleg naar kansen en trends binnen de financiële markt. Aan het einde van de middag heb je nog wat tijd ingepland om alle aanvragen administratief af te handelen. Het was weer een succesvolle dag vandaag!


Bij TPS staat jouw ontwikkeling voorop en doen we er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Binnen onze eigen academy, de TPS Werf, kun je uitdagende opleidingen en workshops volgen, zodat jij elke keer een stap verder komt in je persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast streven we ernaar om jouw accountmanagement skills tot een next level te brengen, waardoor je in de toekomst nieuwe en bestaande concepten (klantoplossingen) gaat bedenken en implementeren. Je zelfstandig kan prospecteren, acquireren en contracteren van grote opdrachtgevers en deze kan uitbouwen. Het is belangrijk dat je zowel intern als extern de cultuur en propositie van TPS bewaakt. Kansen zijn er bij TPS genoeg, als je ze maar aangrijpt!

Als accountmanager bij TPS:

- Help je de klant door mee te denken in oplossingen;
- Beheers je gesprekstechnieken en maak je snel verbinding;
- Win je gemakkelijk het vertrouwen van onze contactpersonen ;
- Bouw je een langdurige relatie op met de klant;

Over ons

Vervolg jouw carrière bij TPS. Wij zijn een detacheerder en dé opleider van talent in de zakelijke dienstverlening. Werken, leren en leven: daar draait het om bij TPS. Onze mensen maken het verschil. Jij binnenkort ook?

• Werken: uitdagende opdrachten voor onze professionals, snelle doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen

• Leren: een projectmanager die er altijd voor je is, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor jouw eigen inbreng.

• Leven: interessante lezingen, een jaarlijks festival en vele andere events en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen.

Denk je dat je aan het profiel voldoet en zie jij jezelf als nieuwe Accountmanager van TPS? Solliciteer dan door je motivatie te sturen! Wij gaan met geïnteresseerde kandidaten een 1e gesprek aan. Daarna zal een ‘shortlist’ worden opgesteld van kandidaten die een 2e gesprek krijgen. (Een persoonlijkheidstest en een assesment kunnen tot de sollicitatieprocedure behoren.)
Wil jij een TPS’er worden? Solliciteer nu, met of zonder CV.
Neem contact op met:
Dominique Tansel

Duik in onze wereld

Wil je kennismaken met onze wereld? Bij TPS delen we graag verhalen, voor en door TPS’ers. Lees hieronder onze stories over werken, leren en leven.
Lees één van onze verhalen