arrow icon-arrow-slider icon-instagram icon-linkedin icon-close icon-play

Webinar Banking & Financial Services 28 september

Webinar TPS banking & financial services
Op dinsdag 28 september (16:00 uur) maak je kennis met de financiële dienstverlening. Welke trends zijn er, en welke kansen kan jij pakken in deze snel veranderende sector? In een wereld die steeds verder digitaliseert, zijn er namelijk behoorlijk wat veranderingen. Juist jonge mensen met een frisse blik en innovatieve ideeën kunnen het verschil maken. Jij dus! Hoe? Daar hoor je alles over tijdens ons webinar.

Jelle Bultsma (CEO van TPS) trapt het webinar af met zijn inspirerende ondernemersverhaal. Hij vertelt hoe jij de professional van de toekomst kunt worden en wat hiervoor nodig is, ook vanuit zijn eigen ervaring. Vervolgens hoor je van onze recruiter Lilyan alles over de trends in de markt. Daarnaast vertelt ze je meer over ons traineeship en licht ze jouw carrièrekansen toe. Natuurlijk ben je dan benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat, daarom neemt één van onze trainees het woord en vertelt hij/zij je alle ins & outs.

Mocht je nog een vraag hebben, dan kun je deze natuurlijk via de chat stellen. Zo ben jij na het webinar helemaal op de hoogte van de sector, jouw mogelijkheden en wat TPS verder voor jou kan betekenen.

Programma

16:00 uur: Aftrap met Jelle Bultsma, CEO TPS
16:15 uur: Trends uit de branche + carrièrekansen met recruiter Lilyan Storm
16:45 uur: Trainee aan het woord
17:00 uur: Einde webinar

Meld je aan

Dat wil je natuurlijk niet missen! Schrijf je nu meteen in om het webinar live te volgen. Als je je aanmeldt, krijg je van ons een link om het webinar te kunnen volgen. Tijdens het webinar kom je zelf niet in beeld, dus een videoverbinding is niet nodig.
Wil jij dit event bijwonen? Meld je nu aan, met of zonder cv.
Lees één van onze verhalen